Νέα σύγχρονη μονάδα στη Νέα Ερυθραία

Νέα σύγχρονη μονάδα στη Νέα Ερυθραία

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την λειτουργία  του Διαγνωστικού κέντρου της Νέας Ερυθραίας σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις που εκτείνονται σε 4 επίπεδα προσφέροντας στους εξεταζόμενους ασφάλεια, προστασία και εξελιγμένες ιατρικές υπηρεσίες.

Στις νέες εγκαταστάσεις έχει τοποθετηθεί ο σύγχρονος Μαγνητικός Τομογράφος Ανοικτού τύπου PHILIPS Ingenia 1,5Τ με περιβάλλον ambient, που συμβάλει μέσω τον ειδικών εναλλαγών του φωτισμού και της εικόνας εντός της αίθουσας εξέτασης, στο να δημιουργήσει στον εξεταζόμενο αίσθημα πλήρους ελευθερίας και χαλάρωσης.

Νέα προσθήκη σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού αποτελεί η εγκατάσταση του εξελιγμένου Αξονικού Τομογράφου PHILIPS Incisive 128 τομών καθώς και η τοποθέτηση της σύγχρονης Ψηφιακής Ακτινολογικής μονάδας AGFA DR 400 που εκτός από τις απλές ψηφιακές ακτινογραφίες προσφέρει και ειδικές λήψεις όπως FULL Spine.

Η νέα μονάδα της Νέας Ερυθραίας διαθέτει παιδική αιμοληψία ( σε ειδικό χώρο ), παιδική τουαλέτα, καθώς και ειδικό χώρο βρεφικής φροντίδας με βρεφική αλλαξιέρα, προκειμένου να κάνουμε πιο εύκολη την παραμονή εντός του Διαγνωστικού μας κέντρου  των μικρών μας φίλων αλλά και των συνοδών αυτών.