Ψηφιακή Πανοραμική – Κεφαλομετρική 

Η ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία δοντιών αποτελεί τη βάση για να στήσει ο οδοντίατρος την κατάλληλη θεραπεία για τον ασθενή. Οι πληροφορίες που δίνουν είναι αρκετές, ώστε να εξασφαλιστεί η πρόληψη και η διάγνωση διαφόρων παθήσεων της στοματικής κοιλότητας που δεν είχε αντιληφθεί ο ασθενής. Η ακτινοβολία που απορροφάται είναι μειωμένη λόγω των σύγχρονων απεικονιστικών συστημάτων και της λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων ακτινοπροστασίας που εφαρμόζουν τα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ  ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ.

Με την ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία δοντιών μπορούμε να ελέγξουμε τις ανατομικές δομές τις στοματικής κοιλότητας προκειμένου ο ιατρός να αποκτήσει το μέγιστο του πλήθους των πληροφοριών που απαιτούνται για την οδοντική θεραπεία που θέλει να εφαρμόσει.

Οι σύγχρονοι ψηφιακοί ορθοπαντογράφοι των ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ μέσω της εύκολης τοποθέτησης και της δυνατότητας αυτόματης ή χειροκίνητης επικέντρωσης καθιστούν την τοποθέτηση εύκολη και γρήγορη μειώνοντας στο ελάχιστο την πιθανότητα επανάληψης της εξέτασης λόγω δυσχέρειας τοποθέτησης ή μη καλής συνεργασίας.  Τα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό που πραγματοποιεί καθημερινά μεγάλο πλήθος οδοντιατρικών εξετάσεων προκειμένου ο εξεταζόμενος να παραλάβει άριστες εξετάσεις.

Οι νέοι Ψηφιακοί ορθοπαντογράφοι Rayscan α+ (by SAMSUNG) αποτελούν σημαντικό σύμμαχο για τον οδοντίατρο, περιοδοντολόγο, ορθοδοντικό και γναθοχειρουργό προσφέροντάς τους σημαντικές πληροφορίες και αξιόπιστες εικόνες.

Ψηφιακή πανοραμική και κεφαλομετρική Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται μετά από επικοινωνία – ραντεβού στα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ Νέας Ερυθραίας και Άνοιξης.

Dental Scan – CBCT

Η εξέταση της τομογραφίας γνάθων αποτελεί την πλέον σύγχρονη και εξελιγμένη μέθοδο απεικόνισης της άνω και κάτω γνάθου. Τα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ  ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ  μέσω του εξελιγμένου συστήματος υπολογιστικής τομογραφίας κωνικής δέσμης (CBCT) που διαθέτουν πραγματοποιούν υψηλής ευκρίνειας και ποιότητας εξετάσεις  δίνοντας την δυνατότητα στον θεράποντα ιατρό για τον καλύτερο σχεδιασμό και αποτέλεσμα της θεραπείας που πρόκειται να εφαρμόσει.  Τα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ  ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ διαθέτουν εξελιγμένα συστήματα απεικόνισης που χαρακτηρίζονται από υψηλή ευκρίνεια και ανάλυση με ταυτόχρονη μείωση της δόσης ακτινοβολίας και του χρόνου της εξέτασης.

Το πλήθος των περιστατικών που χρησιμοποιούν την CBCT / 3D απεικόνιση είναι τα εξής:

  • Εμφυτευματολογίας (τοποθέτηση εμφυτευμάτων)
  • Γναθοπροσωπικών ανωμαλιών (γναθοχειρουργικής)
  • Οστικών αλλοιώσεων γνάθων
  • Ενδοδοντίας
  • Ορθοδοντικής 

Dental Scan / CBCT εξέταση πραγματοποιείται στο ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ Νέας Ερυθραίας στα Βόρεια Προάστια.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται μετά από επικοινωνία – ραντεβού. Μπορείτε να ενημερωθείτε για κόστος – τιμή επικοινωνώντας με τη γραμματεία.